onsdag 22 april 2009

Back on track?

Kanske dags för en ny bloggsäsong. Ursäkta kära läsare... hoppas ni ger mig en ny chans!

18 dagar har visst passerat sedan sist. 18 intensiva och spännande dagar. Bläddrar tillbaks i min almanacka och ser att inte heller den har hängt med; inga avrivna veckoblad, veckomarkören kvar på första veckan i april. Så. Nu är det dags att varva ner lite :)

En kort sammanfattning av dessa veckor skulle vara:

* Lotta, Micke, Daniel, Patricia & Lovisa var här en lördag och röjde utanför bygget. Körde tre släpkärror till tippen. Tacksamhet!!

* Lovisa, Emelie, Adele & jag var på Enliden och sjöng för di gamle. Och så delade vi evangeliet och bad tillsammans. Guttans.

* Mamma var här en hel, lång dag och flyttstädade lillhuset. Tacksamhet igen!

* Lillhuset har blivit så pass färdigt att Lovisa nu flyttat in. Vill du se hur det blev? Bjud in dig själv på fika hos Lovisa, sånt tycker hon om.... (ifall du känner henne någotsånär i alla fall :)

* Robert, Sofia, Kalle, Anton & vi var på Byteatern och såg "En liten stund på jorden." Lasse Sonnesjö var suverän. Och dockan. Djupt och tänkvärt, nostalgiskt och sentimentalt. Gammeldags fika i pausen. Tack mamma & Mats!

* Vi reste till Lappland tillsammans med 36 vänner och hade en helt fantastisk vecka i Gällivare! Scootertur, slalom, många grillstunder, strålande solsken, 60 cm snö, besök hos renarna, gruvbesök, goa kvällmöten... och fantastiska vänner. Tror att Klippans ungdomsgrupp är världens bästa! Ni är bara så bra. Ett stort tack till våra vänner i Pingstkyrkan i Gällivare som ordnat allt så bra åt oss. Tack för den helt obeskrivligt underbara matsäcken! Jesus älskar Lappland!

* Vi har haft besök av Grantley Watkins som kom för att hålla i en "Front Edge-helg" i Klippan. På lördagen var det träningsdag som handlade om att vara ett "vittne" för Jesus och att få se under och tecken ske. På söndagen hade vi en Gästgudstjänst i Rockneby Folkets Hus, som samlade drygt 85 pers. Väntar på att få höra "vittnesbörd" om vad Gud gjorde under det mötet. Efter vad jag känner till blev en äldre kvinna botad i sin rygg. Återkommer när jag vet mer. Tack Jesus!

Spännande tider framöver.

Just enjoy! Just relax!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggtoppen.se Personligt