torsdag 10 juni 2010

Här börjar...

... storyn om vår Göteborgsresa :)

Spännande va?! Det är ju lite tråkigt att skriva utan att lägga upp bilder... men för att få med bilder kan det ju ta några dagar innan man kommer igång.

Först var vi på Gårdsfest på Lewis dagis. Varm korv och tipspromenad och sånt. Sedan skulle barnen sjunga för oss. En av dem överröstade alla andra. Lewi har ju inte precis scenskräck.

I fredags firade Markus & jag vår 15-åriga bröllopsdag!! (5 juni 1995 var datumet då vi gifte oss i Kalmar Slottskyrka) Vädret var helt enormt vackert och varmt. Vi köpte varsitt Göteborgspass och sedan kunde vi göra en massa saker gratis; parkera, åka spårvagn fram och tillbaka och hit och dit, åka guidad turistbuss utan tak, äta fisk- & skaldjurssoppa med saffran 2 for 1, åka Paddan - guidad båttur, gå på Universeum, gå på Världskulturmuseet och på Liseberg. En heldag kan man säga!



Middagen åt vi på ett indiskt hak, Mother India. Fina grejer! Vi hann även med ett evangelisationsmöte med Ulf Christiansson och The House, samt slutet av konserten med Blood Sweat and Tears på Liseberg.





När vi kom hem till Deje & Hanna vid 23.30 hade Selam bakat en maffig tårta, vilken överraskning!!

Efter att jag sjungit in en liten grej till en av Dejes låtar (på lördagen), åkte vi med Lewi & Hannas syskon till Lek- & Buslandet. Sedan begav vi oss hemåt.

Tack Jesus för en härlig minisemester!!






Just det! Glömde säga att allt är bra med Gimli, som numera heter Shakira!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggtoppen.se Personligt