lördag 21 mars 2009

Internationell Afton ikväll

Ikväll blir det Internationell Afton i Rockneby Folkets Hus. Internationell Afton är en spännande afton där det mesta kan hända. Alla tar med en maträtt och ställer på det internationella buffébordet. Alltså vet man inte innan vilken mat man kommer få äta. Man vet inte heller vilka som kommer att uppträda, vilka sånger som kommer sjungas eller vilka instrument som kommer spelas. Eftersom det inte är någon anmälan vet man ju inte vilka som kommer eller hur många som kommer. Sedan vet man inte heller om någon kommer bjuda upp till dans och vilken dans det i så fall blir; persisk, svensk, tjeckisk, polsk?

Det enda som man kan räkna med inför en sådan här afton är att det brukar bli en jättekul tillställning med massa människor från världens alla hörn!

Ikväll kommer även Béatrice från Rwanda att vara på plats med sitt Tamancha-kaffe. Du som kommer får provsmaka en kopp och har möjlighet att köpa både kaffe och thé från Rwandas högland. Kaffe som kostar mer och smakar bättre. Eftersmaken är dessutom strålande, eftersom man vet att de som odlat kaffet fått skäligt betalt.

Välkommen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggtoppen.se Personligt