lördag 14 februari 2009

Mera kaffe

Funderade lite till på det där med kaffe igår. Tycker det vore intressant att få reda på ifall ett kaffe som kostar t ex 35 kr halvkilot, verkligen innebär att kaffeoldaren får bättre betalt, än för de kaffesorter som säljs för 15 kr halvkilot. Det skulle ju lika gärna kunna vara så att det är det västerländska företaget som drar in mer kosing och inte kaffeodlaren. Någon som vet eller har hört något?

Tidningen Barometern skriver däremot idag om en annan intressant sak som undersökts, nämligen olika kaffesorters koffeinhalt och förekomst av tungmetallen nickel. Hmmm.... vad säger ni alla kaffedrickande svenskar, ska vi satsa på Tamancha (se blogginlägg från igår) och andra "rediga" företag istället?

3 kommentarer:

  1. hej ellen! dt är jullan som talar!
    vilken fin blogg du har, och bra!
    designen är ap-snygg! hihihihi
    ha dt bra, kram kompis!

    SvaraRadera
  2. Hallå ellen! Trevlig blogg! Jag tror att te är bättre för hälsan! Sedan oktober har jag slutat med kaffe! Dels att det är absolut lättare att fasta, varje fall att komma igång med fastan. Du slipper för det första huvudvärk, sedan drar kaffe med sig (i varje fall för mig) en utökad hunger och sötsug. Hoppas allt är bra med er, Skulle höras lite oftare.. Kramar Andreas Hälsa marcus och katta hälsar.

    SvaraRadera
  3. Hej Andreas!
    Kul att höra ifrån dig/er! Tack för tipsen...
    Du får hälsa familjen så gott. Vore kul att ses snart igen, kanske ni kan komma på vår konferens på Öland i maj, om inte annat. Kramar

    SvaraRadera

Bloggtoppen.se Personligt