torsdag 17 december 2009

För pengar kan du köpa...


Böcker - men inte visdom

Mat - men inte aptit

Ett hus - men inte ett hem

Medicin - men inte hälsa

Lyx - men inte skönhet

Underhållning - men inte glädje

Ett krucifix - men inte en frälsare

En stol i kyrkan - men inte en plats i himlen

Det du inte kan få för pengar ger Jesus helt fritt. När han vandrade här på jorden gav han de blinda syn och de döva hörsel. Han gav förlåtelse för synder, han till och med gav sitt liv för att ta våra felsteg och vår synd. Han erbjuder evigt liv till alla som tror på honom. Men det räcker inte att han ger om inte du tar emot.

"Åt alla dem som tog emot honom (Jesus) gav han rätten att bli Guds barn..." (Johannes evangelium 1:12)

Har du taget emot Jesus?

1 kommentar:

  1. Ang. förlåtelse:

    (le-havdil) Hur man ska leva för att möjliggöra så att ha-Sheim (Skaparen) i Hans nåd förser med Sin förlåtelse står det om i Tan’’kh (den judiska Bibeln) och undervisades också av första århundradets Ribi Yehoshua ha-Mashiakh (Messias) (se http://www.netzarim.co.il för argumentation som implicerar det) från Nasaret.

    Bibeln – t.ex. Yekhezqeil (”Hesekiel”) 18 utlovar förlåtelse till de och endast dem som gör sitt uppriktigaste att hålla mitzwot (översättning: directive or military-style orders) i Torahn (Torahn betyder instruktion). Skaparen kan inte ljuga och ändras inte (Malakhi 3:6)!
    Ribi Yehoshua ha-Mashiakh levde och praktiserade Torahn med ett uppriktigt hjärta, han dog oskyldigt och blev ett offer. På grund av detta kan ha-Sheim ge Sin förlåtelse för de tillkortakommanden (i att hålla mitzwot i Torahn) hos alla de som gör sitt yttersta i att hålla ha-Sheims (Skaparens) mitzwot i Torahn (i enlighet med vad som står i Yekhezeqiel 18).

    SvaraRadera

Bloggtoppen.se Personligt